Web Analytics Made Easy - Statcounter

درباره شخصیت علی اكبر(ع) گفته شد، كه وی جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و صباحت رخسار، شبیه ترین مردم به پیامبر اكرم(ص) بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابی طالب (ع) به ارث برده و جامع كمالات، محامد و محاسن بود.
زندگی نامه علی اكبر (ع)

حضرت علی اكبر (ع) فرزند ابی عبدالله الحسین(ع) بنا به روایتی در یازدهم شعبان،سال43 قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پدر گرامی اش امام حسین بن علی بن ابی طالب (ع) و مادر محترمه اش لیلی بنت ابی مرّه بن عروه بن مسعود ثقفی است.

او از طایفه خوش نام و شریف بنی هاشم بود . و به بزرگانی چون پیامبر اسلام(ص)، حضرت فاطمه زهرا(س)، امیر مؤمنان علی بن ابی طالب(ع) و امام حسین (ع) نسبت دارد .

ابوالفرج اصفهانی از مغیره روایت كرد: روزی معاویه بن ابی سفیان به اطرافیان و هم نشینان خود گفت: به نظر شما سزاوارترین و شایسته ترین فرد امت به امر خلافت كیست؟ اطرافیان گفتند: جز تو كسی را سزاوارتر به امر خلافت نمی شناسیم! معاویه گفت: این چنین نیست.
بلكه سزاوارترین فرد برای خلافت، علی بن الحسین(ع)است كه جدّش رسول خدا(ص) می باشد و در وی شجاعت و دلیری بنی هاشم، سخاوت بنی امیه و فخر و فخامت ثفیف تبلور یافته است.

نقل است روزی علی اكبر(ع) به نزد والی مدینه رفته و از طرف پدر بزرگوارشان پیغامی را خطاب به او میبرد، در آخر والی مدینه از علی اكبرسئوال كرد نام تو چیست؟ فرمود: علی سئوال نمود نام برادرت؟ فرمود: علی آن شخص عصبانی شد، و چند بار گفت: علی، علی، علی، « ما یُریدُ اَبُوك؟ » پدرت چه می خواهد، همه اش نام فرزندان را علی می گذارد، این پیغام را علی اكبر(ع) نزد اباعبدالله الحسین (ع) برد، ایشان فرمود : والله اگر پروردگار دهها فرزند پسر به من عنایت كند نام همه ی آنها را علی می گذارم و اگر دهها فرزند دختر به من عطا، نماید نام همه ی آنها را نیز فاطمه می گذارم.

درباره شخصیت علی اكبر(ع) گفته شد، كه وی جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و صباحت رخسار، شبیه ترین مردم به پیامبر اكرم(ص) بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابی طالب (ع) به ارث برده و جامع كمالات، محامد و محاسن بود.

در روایتی به نقل از شیخ جعفر شوشتری در كتاب خصائص الحسینیه آمده است: اباعبدالله الحسین هنگامی كه علی اكبر را به میدان می فرستاد، به لشگر خطاب كرد و فرمود:
« یا قوم، هولاءِ قد برز علیهم غلام، اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله....... ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان می فرستم، كه شبیه ترین مردم از نظر خلق و خوی و منطق به رسول الله (ص) است بدانید هر زمان ما دلمان برای رسول الله(ص) تنگ می شد نگاه به وجه این پسر می كردیم.

بنا به نقل ابوالفرج اصفهانی، آن حضرت درعصر خلافت عثمان بن عفان (سومین خلیفه راشدین) دیده به جهان گشود.
این قول مبتنی بر این است كه وی به هنگام شهادت بیست و پنج ساله بود. در برخی روایات هم سن ایشان را 28 ساله ذكر كرده اند، وی در مكتب جدش امام علی بن ابی طالب (ع) و در دامن مهرانگیز پدرش امام حسین(ع) در مدینه و كوفه تربیت و رشد و كمال یافت.
امام حسین (ع) در تربیت وی و آموزش قرآن ومعارف اسلامی و اطلاعات سیاسی و اجتماعی به آن جناب تلاش بلیغی به عمل آورد و از وی یك انسان كامل و نمونه ساخت و شگفتی همگان، از جمله دشمنانشان را بر انگیخت.

به هر روی علی اكبر(ع) در ماجرای عاشورا حضور فعال داشت و در تمام حالات در كنار پدرش امام حسین(ع)بود و با دشمنانش به سختی مبارزه می كرد. شیخ جعفر شوشتری در خصائص نقل می كند: هنگامی كه اباعبد الله الحسین علیه السلام در كاروان خود حركت به سمت كربلا می كرد، حالتی به حضرت(ع) دست داد بنام نومیه و در آن حالت مكاشفه ای برای حضرت(ع) رخ داد، از آن حالت كه خارج شد استرجاع كرد: و فرمود: «انا لله و انا الیه راجعون » علی اكبر(ع) در كنار پدر بود، و می دانست امام بیهوده كلامی را به زبان نمی راند، سئوال نمود، پدرجان چرا استرجاع فرمودی؟: حضرت بلادرنگ فرمود: الان دیدم این كاروان می رود به سمت قتلگاه و مرگ درانتظار ماست، علی اكبر(ع) سئوال نمود: پدر جان مگر ما بر حق نیستیم؟ حضرت فرمود: آری ما بر حق هستیم. علی اكبر (ع) عرضه داشت: پس از مرگ باكی نداریم،

گفتنی است، با این كه حضرت علی اكبر(ع) به سه طایفه معروف عرب پیوند و خویشاوندی داشته است، با این حال در روز عاشورا و به هنگام نبرد با سپاهیان یزید، هیچ اشاره ای به انتسابش به بنی امیه و ثفیف نكرد، بلكه هاشمی بدون و انتساب به اهل بیت(ع) را افتخار خویش دانست و در رجزی چنین سرود:

أنا عَلی بن الحسین بن عَلی نحن بیت الله آولی یا لنبیّ
أضربكَم با لسّیف حتّی یَنثنی ضَربَ غُلامٍ هاشمیّ عَلَویّ
وَ لا یَزالُ الْیَومَ اَحْمی عَن أبی تَاللهِ لا یَحكُمُ فینا ابنُ الدّعی

وی نخستین شهید بنی هاشم در روز عاشورا بود و در زیارت شهدای معروفه نیز آمده است:السَّلامُ علیكَ یا اوّل قتیل مِن نَسل خَیْر سلیل.
علی اكبر(ع) درنبرد روز عاشورا دویست تن از سپاه عمر سعد را در دو مرحله به هلاكت رسانید و سرانجاممرّه بن منقذ عبدی بر فرق مباركش ضربتی زد و او را به شدت زخمی نمود. آن گاه سایر دشمنان، جرأت و جسارت پیدا كرده و به آن حضرت هجوم آوردند و وی را آماج تیغ شمشیر و نوك نیزه ها نمودند و مظلومانه به شهادتش رسانیدند.

امام حسین(ع) در شهادتش بسیار اندوهناك و متأثر گردید و در فراقش فراوان گریست و هنگامی كه سر خونین اش را در بغل گرفت، فرمود:
ولدی علی عَلَی الدّنیا بعدك العفا.(فرزندم علی ،دیگر بعد از تو اف بر این دنیا)
در مورد سنّ شریف وی به هنگام شهادت، اختلاف است. برخی می گویند هجده ساله، برخی می گویند نوزده ساله و عده ای هم می گویند بیست و پنج ساله بود.

اما از این كه وی از امام زین العابدین(ع)، فرزند دیگر امام حسین(ع) بزرگتر یا كوچك تر بود، اتفاقی میان مورخان و سیره نگاران نیست. روایتی از امام زین العابدین(ع) نقل شده كه دلالت دارد بر این كه وی از جهت سن كوچك تر از علی اكبر(ع) بود. آن حضرت فرمود: كان لی اخ یقال له علیّ اكبر منّی قتله الناس ...
مقبره حضرت علی اكبر علیه السلام در كربلای معلی پایین پای اباعبدالله الحسین علیه السلام است و در سلام زیارت عاشورا منظور از وعلی علی ابن الحسین ، آقا علی اكبر علیه السلام می باشد.


مولودی خوانی به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع)؛ «دنیا باز صحنه محشر شد، میلاد شبه پیغمبر شد، نوگل ثارلله، شهزاده علی اکبر شد» با مداحی «سعید قانع»

دریافت.mp3


مولودی خوانی به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع)؛ «او باقی و خوبان دو عالم همه فانیش، پیران همه مرهون عنایت به جوانیش، تا آن سوی عالم اثر لطف نهانیش، صد باغ بهار است به یک برگ خزانیش» با مداحی «محمدرضا طاهری»

دریافت.mp3


مولودی خوانی به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع)؛ «کاری نکن ای دوست مرا از تو بگیرند، گذار که عشاق به پای تو بمیرند، ای سیر کمالات همه تا سر کویت، ای آب فرات لب من آب وضویت» با مداحی «مهدی اکبری»

دریافت.mp3


مولودی خوانی به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع)؛ «یک چند غلامی که بیایی ببری هست، در غیبت شه روی به شهزاده می آرند» با مداحی «مهدی اکبری»

دریافت.mp3

تصاویر با کیفیت میلاد حضرت علی اکبر (ع)



















منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۹۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور

سومین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت با حضور نمایندگان مختلف دستگاه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و آستان‌های مقدس کشور در سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین کمال خداداده رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت- در این جلسه بر اهمیت و نقش انجام کارهای هماهنگ، فراگیر و سراسری در جهت فرهنگ سازی عمومی در مناسبت های مذهبی از جمله دهه کرامت تاکید کرد و گفت: وقتی جشن ها و برنامه های ویژه دهه کرامت در کنار هم قرار بگیرند و به طور هماهنگی و همزمان در نقاط مختلف کشور برگزار شوند، به یک جریان تاثیرگذار تبدیل شده و می توانند نقش مهمی در جریان سازی عمومی در جامعه ایفا نمایند.


رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به اینکه امسال مردمی‌سازی جشن‌ها در اولویت قرار دارد، گفت: حجم برنامه‌های فرهنگی و هنری که امسال برنامه‌ریزی شده است با سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست.


وی با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری کارهای خرد فرهنگی اظهار کرد: کارهای خرد فرهنگی وقتی به صورت هماهنگ و هدفمند در کنار هم قرار بگیرد، تاثیرگذاری آن بیشتر و مضاعف خواهد شد، بنابراین امسال جشن های مشترک روز دختر، به صورت سراسری و با مشارکت مساجد، مدارس و اماکن عمومی در محلات برگزار می شود. تاکنون ۹۰۰ برنامه ویژه به مناسبت دهه کرامت در نظر گرفته شده است و تعداد آن افزایش خواهد یافت.


خداداده افزود: امسال اجتماع بزرگ دختران در روز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) در حرم ایشان برگزار می‌شود و همزمان، مراسم‌های مشابهی نیز در هزار نقطه از کشور با حضور دختران و خانواده‌ها برگزار خواهد شد تا رسانه‌ها نیز بتوانند به خوبی شور و عشق و ارادت دختران ما به حضرت معصومه(س) را به تصویر بکشند و منعکس کنند. امروز نیازمند الگوسازی صحیح در جامعه هستیم و لازم است این الگوها با زبان و رفتار و روش‌های جدید به جوانان معرفی شوند.


حجت الاسلام والمسلمین خداداده در ادامه بر اهمیت تولید محتوای غنی و پربار در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: این محتواهای مناسبتی و غنی در فضای مجازی توسط اقشار مختلف جامعه از جمله اقوام و همسایه‌ها و گروههای همکار و هم کلاسی و غیره بازنشر می‌شود و در مناسبت‌ها می‌تواند جریان ساز و تاثیرگذار باشد. مکتب ما مکتب توحید و اسلام است و بر انسجام و تقویت نهاد خانواده تاکید و توصیه بسیاری کرده است.   دشمن امروز تمام سرمایه خود را بر تخریب مکتب و آموزه‌های معنوی و تضعیف نهاد خانواده معطوف کرده است. بنابراین نباید اجازه دهیم تا میان خانواده و اقوام و فامیل فاصله ایجاد شود و مناسبت‌های مذهبی پیش رو و دهه کرامت فرصت خوبی برای در کنار هم قرار دادن خانواده و تکریم این نهاد است.
 

 حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی عرب‌انصاری- معاون استان‌ها و هماهنگی ستادهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی- در این جلسه گفت: برنامه‌های فرهنگی ویژه دهه کرامت برای فضاسازی معنوی و تقویت روحیه اخوت است.  امسال توجه ویژه‌ای به اعتاب مقدسه شده است و برنامه‌های بسیاری را در آستان‌های مقدس شاهد خواهیم بود. پیش‌نویس نام‌گذاری روزهای دهه کرامت انجام شده است، اما ممکن است که تغییرات اندکی را در عناوین شاهد باشیم.


در ادامه این نشست، حجت الله طلایی- معاون اجتماعی، فرهنگی و تبلیغات آستان حضرت شاهچراغ (ع) - از برگزاری جشن‌های این ایام از ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: مراسم راهپیمایی به مناسبت ولادت حضرت کریمه اهل بیت (ع) از بقعه ام احمد (ع) تا آستان حضرت شاهچراغ (ع) همراه با سخنرانی و اجرای برنامه‌های شاد برگزار می‌شود؛ همچنین اهتمام به ترویج ولایت مداری حضرت شاهچراغ (ع)، اجرای ویژه برنامه خادمان خدمت در قالب چاوش خوانی، مناجات خوانی، خطبه خوانی، برپایی محافل انس با قرآن کریم، نورافشانی، نقاره خوانی به مناسبت سالروز ولادت امام رضا (ع) از دیگر برنامه‌های مورد توجه توسط این آستان است.


حجت الاسلام مشکاتی- نماینده جامعه المصطفی(ص) العالمیه در ستاد بزرگداشت دهه کرامت-  از تدارک برنامه‌هایی از سوی کارگروه بین‌الملل جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه با مشارکت دستگاه‌های مختلف خبر داد و افزود: جامعه المصطفی با مکاتبه با مراکز خارج و داخل کشور برنامه‌های ویژه‌ای از سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا سالروز ولادت امام رضا (ع) تدارک دیده است؛ ضمن اینکه انتشار محتوای فرهنگی به ۱۰ زبان زنده دنیا نیز در این ایام مورد توجه قرار گرفته است.

حاجی رضا- نماینده جمعیت هلال احمر در ستاد بزرگداشت دهه کرامت-  نیز با اشاره به تقارن هفته هلال احمر با دهه کرامت، گفت: برنامه‌های ویژه‌ای در این ایام با محوریت دهه کرامت برگزار می‌شود. همچنین، حضور در مراسم خطبه خوانی در حرم حضرت فاطمه معصومه(س)، اجتماع دختران، برپایی کاروان سلامت، اجتماع «طرح یاس» در سالروز ولادت امام رضا (ع) مورد توجه قرار می گیرد.

بشارتی- نماینده معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح-  نیز از فضاسازی معنوی و تبلیغاتی در فضاها و مجتمع‌های مسکونی نیروهای مسلح خبر داد و گفت: تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی، برگزاری برنامه‌های ویژه در مجتمع‌های مسکونی، اجرای سرود، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، تدارک ویژه برنامه‌های دهه کرامت در پادگان‌ها همراه با سخنرانی، تکریم روز دختر در خانه‌های سازمانی و اعزام کاروان به مشهد و قم از جمله این برنامه‌ها است.

همچنین در این نشست، مهدوی منش- نماینده مجمع جهانی اهل بیت (ع) در ستاد بزرگداشت دهه کرامت- با اشاره به اهتمام این مجمع به بحث قرآن و عترت گفت: با توجه به بیان مبحث تکریم در زیارت جامعه کبیره و نیز در حدیث ثقلین به همین جهت اهتمام بزرگداشت جشن‌های دهه کرامت در این مجمع مورد توجه بوده است و در همین راستا اولین کارگروه بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت (ع) اخیرا برگزار و بنا داریم با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی به مخاطبان تولید محتوا داشته باشیم.


وی از برگزاری جشن تکلیف دختران و پسران در نمایندگی‌های این مجمع در خارج از کشور خبر داد و اظهار کرد: نامگذاری ایام دهه کرامت با زبان‌های مختلف انجام خواهد شد و بنا داریم از ظرفیت خبرگزاری ابنا که دارای ۲۰ زبان است در حوزه بین الملل برای بزرگداشت این ایام بهره بگیریم.


برگزاری ویژه برنامه روایت دیجیتال


حمید سلیمی-  نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان در ستاد بزرگداشت دهه کرامت- از تدارک برنامه‌های ویژه‌ای توسط این اتحادیه در حوزه دختران خبر داد و افزود: با توجه به همزمانی ایام دهه کرامت با نمایشگاه بین‌المللی کتاب ویژه برنامه جشنی در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود و در مدارس تحت پوشش نیز برنامه‌ها و جشن‌های باشکوهی برپا خواهد شد؛ ضمن اینکه کتابهای با محوریت دختران انتشار خواهد یافت.


وی از ویژه برنامه روایت دیجیتال خبر داد و ابراز کرد: این برنامه بازخوانی روایت‌های دختران است و در همین راستا ۳۰۰ مربی به منظور روایتگری در روز دختر در مدارس از دوره های ویژه بهره مند شده‌اند.


 برگزاری جشنواره رضوی


شاهمرادی-  نماینده حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در ستاد بزرگداشت دهه کرامت - نیز با اشاره به رویکرد حوزه هنری در اتکای به هنرمندان متعهد و حقیقت گفت: حوزه هنری با توجه به اقتضائاتی که دارد، تلاش دارد در بستر هنری متناسب با هر منطقه و بوم آثاری را منعکس کند تا از این طریق هنرمندان را نسبت به مناسبت ها حساس نماید. اهتمام به تولید آثار رضوی یکی از موضوعات مورد توجه هنرمندان است، از همین رو گعده هایی را با حضور هنرمندان برگزار کرده ایم و بنا داریم در ایام دهه کرامت محافل شعر در شهرهای اصفهان، قم، مشهد و شیراز برگزار شود.


تدارک ۱۴ برنامه در دانشگاه‌ها


امیر حسینی طلب- نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری- نیز در این ستاد از تدارک ۱۴ برنامه همزمان با ایام دهه کرامت خبر داد و اضافه کرد: گردهمایی دختران دانشجو در حرم حضرت کریمه (ع) با حضور پنج هزار دانشجو، اجتماع دختران در دانشگاه‌ها، برپایی جشن تکلیف فرزندان اساتید و کارکنان، تدارک وبینارهای مختلف علمی با عنوان حضرت فاطمه معصومه (س) الگوی زن مسلمان و نیز اعلام اعتراض به بحث جنایت های غزه و نیز تقدیر از پاسخ قاطعانه به رژیم صهیونیستی از موضوعات مهمی است که ضرورت دارد مورد اهتمام قرار گیرد.


حجت الاسلام احمد قادری- نماینده نمایندگی ولی فقیه در جهاد دانشگاهی در این شورا نیز گفت: این نهاد تلاش دارد با رویکردهای فرهنگی برای ۶۵ هزار نیرو و خانواده‌هایشان برنامه هایی در این ایام تدارک ببینند. از طرفی با توجه به اینکه یکی از جامعه مخاطبان ما کشاورزان، دامداران، روستاییان و عشایر هستند برای آنها نیز در این ایام برنامه‌هایی تدارک دیده شده است.


برگزاری جشنواره قرآنی روستایی و عشایری


حجت الاسلام قادری از برگزاری مسابقات قرآنی روستایی و عشایری با مشارکت هفت هزار نفر در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: پیش بینی می‌کنیم امسال در این مسابقات ۱۰ هزار نفر شرکت کنند. همچنین در ایام دهه کرامت برگزاری جشنواره سرود رضوی دختران و پسران روستایی برگزار و پویش ملی دختران روستایی برای ۴۰۰ هزار مخاطب راه اندازی خواهد شد.


وی برپایی ایستگاه‌های صلواتی و معرفی دستاوردهای مرکز تعاونی روستایی و عشایر را از دیگر برنامه های تدارک دیده شده توسط این نهاد دانست.
 

خسروجردی- نماینده آستان امام رضا (ع) در ستاد بزرگداشت دهه کرامت- نیز در این نشست از برگزاری کنگره بین المللی امام رضا (ع)، برپایی کاروان های زیر سایه خورشید و تدارک ویژه برنامه‌های مختلف و تولید محتوا با همکاری اعتاب مقدسه و نیز فعالیت‌های رسانه‌ای به عنوان برنامه‌های این آستان مقدس در ایام فرخنده نام برد.


آغاز جشن‌های دهه کرامت با حضور رئیس‌جمهور


در ادامه این نشست، حجت الاسلام مشکاتی- نماینده آستان حضرت فاطمه معصومه (س) در ستاد بزرگداشت دهه کرامت - گفت: جشن‌های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت یک روز قبل از سالروز کریمه اهل بیت (ع) همراه با آیین خطبه خوانی با حضور تولیت اعتاب ایران و عراق و با حضور رییس جمهور آغاز می‌شود.
وی از برگزاری جشن‌های ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و اجتماع در اولین روز دهه کرامت در شهر مقدس قم و دیگر استان‌ها خبر داد و تصریح کرد: جشن محوری دیگری نیز در عصر روز ۲۰ اردیبهشت در میدان امام خمینی(ره) در جوار حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و نیز چند نقطه از کشور برگزار می‌شود.


تدارک ۵۰ برنامه ویژه ملی و استانی


وی همچنین به تدارک ۵۰ برنامه ویژه ملی و استانی از طرف آستان حضرت فاطمه معصومه (س) با مشارکت نهادها و دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: بنا داریم دبیرخانه دایمی ستاد ملی تکریم دختران در حرم کریمه اهل بیت (ع) راه اندازی کنیم.

در ادامه این نشست، خانم موسوی- نماینده حوزه بانوان وزارت ورزش و جوانان- با اشاره به تدارک همایش بانوان در ایام دهه کرامت با حضور ۸۰۰ نفر گفت: تجلیل از زنان تاثیرگذار و برپایی مراسم پیاده روی خواهران در قم از جمله این برنامه‌ها است.

نماینده وزارت ورزش و جوانان در این ستاد گفت: برگزاری همایش بانوان در سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س)، تقدیر از افتخارآفرینان ورزشی، انجام رویداد ورزش پهلوانی در برخی از زورخانه‌ها در شب ولادت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) از برنامه‌های پیش بینی شده در این ایام است.


مشاوره خانواده و میز خدمت


طاوسی- نماینده سازمان بسیج مستضعفین در ستاد بزرگداشت دهه کرامت- نیز از برگزاری جشنواره بشری به همت حوزه بسیج خواهران در محورهای مختلف خبر داد و گفت: پویش محبت و برکت خانه به منظور روایت پدران و مادران از فرزندان شان و نیز برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۵۴۰ نقطه توسط نواحی بسیج، برپایی میزهای خدمت، مشاوره خانواده، برپایی بازارچه‌های خیریه، تدارک مسابقات فرهنگی و اجرای سرود و شناسایی خواهران و برادران حافظ قرآن و هنرمند و تقدیر از آنها از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده در ایام دهه کرامت است.

انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • ۹۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت در نظر گرفته شده است
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند
  • آخرین ساعات زندگی افلاطون فاش شد: افلاطون در آخرین ساعات زندگی‌اش چه می‌کرد؟!
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • کمال نامه ی مستان حیدری / امیرالمؤمنین در شعر خواجوی کرمانی
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک